Antena 3 CNN Actualitate Oxy e un pitbull simpatic din București. Zilele trecute a intrat în curtea unei case. Când l-a zărit, proprietarul a chemat de urgență Poliția. Când s-au apropiat de cățel, oamenii legii au descoperit ceva năucitor la gâtul acestuia FOTO

Oxy e un pitbull simpatic din București. Zilele trecute a intrat în curtea unei case. Când l-a zărit, proprietarul a chemat de urgență Poliția. Când s-au apropiat de cățel, oamenii legii au descoperit ceva năucitor la gâtul acestuia FOTO

ASPA și Serviciul Poliția Animalelor București au colaborat pentru soluționarea unui caz de abandon petrecut pe raza Mun. București, se arată într-o postare a Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Oxy, un pitbull de un an și jumătate, a fost abandonat de stăpâna lui la periferia sectorului 5.  Un locatar a anunțat ASPA care a ridicat câinele de pe stradă și l-a dus la centrul pentru adopții Aspa Pallady.

Cazul a fost sesizat Poliției Animalelor București.
 
În urma cercetărilor, inspectorii Serviciului Poliția Animalelor București au identificat proprietarul câinelui și l-au sancționat contravențional cu suma de 1.000 de lei în baza legii 205/2004 privind protecția animalelor.

Oxy a fost adoptat de o familie din București care îl îngrijește cu responsabilitate, se mai arată în mesaj.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari