Antena 3 CNN Actualitate Statul vrea să le ia bani și românilor plecați în străinătate. Mircea Geoană: Semnați petiția ”Spune NU impozitării abuzive!”

Statul vrea să le ia bani și românilor plecați în străinătate. Mircea Geoană: Semnați petiția ”Spune NU impozitării abuzive!”

Mircea Geoană, președintele PSRO, reacționează vehement, după ce a aflat că statul român vrea să le ia bani românilor care sunt plecați în străinătate și nu pot face dovada că acolo sunt asigurați medical.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

În acest sens, partidul lui Geoană a lansat o petiție, pentru a putea fi stopată această acțiune. Se numește "Românii trebuie protejați, nu împovărați: Spune NU impozitării abuzive!".

”Noi, PSRO, am venit azi cu un proiect de lege care amendează legea existentă, în sensul că să fie facultativă, și nu obligatorie. Petiția a fost postată pe site-ul petițieonline.net și acolo trebuie semnată”, a spus Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc, marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
Geoană a catalogat această măsură drept ”o situație complet nedreaptă, nejustificată”.

”Dați-ne o mână de ajutor, să putem să impunem această modificare în Parlament”, pentru a nu plăti CASS și românii plecați în străinătate, a cerut Mircea Geoană.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare