Antena 3 CNN Actualitate Polițistă din Constanța, cercetată după ce a mers la plajă cu o prietenă și a postat pe Facebook

Polițistă din Constanța, cercetată după ce a mers la plajă cu o prietenă și a postat pe Facebook

O polițistă din Constanța este cercetată după ce a mers la plajă cu o prietenă și a postat pe Facebook că 'se simte plină de energie', în condițiile în care există restricții dure impuse prin ordonanțe militare care interzic activități nejustificate.

Totul s-a întâmplat, astăzi, iar gestul polițistei a ieșit la iveală după ce un cetățean a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

"Urmare a sesizării făcute de un cetățean referitoare la apariția în spațiul public a unor imagini în care apare o agentă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Constanța, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea I.P.J. Constanța prin Biroul Control Intern, pentru a se stabili dacă a fost încălcată legislația în vigoare și luarea măsurilor care se impun", se arată într-o informare a IPJ Constanța.

Cel mai probabil, gestul polițistei din Constanța și al prietenei ei ar fi fost trecut cu vederea dacă nu ar fi postat pe Facebook mai multe poze și clipuri video în care cele două se bucură de mare, singure pe plajă.

România se află în continuare în stare de urgență, iar ordonanțele militare ale Ministerului de Interne sunt în continuare în vigoare și interzic cu desăvârșire ieșirea din casă a românilor fără un motiv întemeiat transpus într-o declarație pe propria răspundere.

În mod evident, mersul la plajă și postatul pe Facebook pentru prieteni imagini cu plaja goală și marea superbă nu reprezintă o urgență  prevăzută de ordonanțele militare, motiv pentru care atât polițista din Constanța, cât și prietena ei, vor fi amendate.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM