Antena 3 CNN Coronavirus Cum reacţionează un copil de un an când îşi revede după mult timp tatăl, medic la un spital cu cazuri grave de coronavirus

Cum reacţionează un copil de un an când îşi revede după mult timp tatăl, medic la un spital cu cazuri grave de coronavirus

Moment emoţionant pentru un medic din Arkansas, SUA, care lucrează într-un spital destinat cazurilor grave de coronavirus şi nu şi-a mai văzut copilul de mai multe zile.

de M.Z.    |   

Omul nu numai că stă departe de casă şi trebuie să conducă o oră pentru a ajunge la familia sa, dar restricţiile impuse în lupta cu răspândirea acestui virus Sars Cov2 trebuie respectate, astfel că el nu mai locuişte temporar cu soţia şi copilul său.

Momentul în care bărbatul trebuie să plece din nou la spital, pentru a trata bolnavi, nu îl bucură deloc pe fiul său de numai un an care s-a aşezat în genunchi în faţa uşii de sticlă, pentru că numai aşa se pot vedea, şi a dat "noroc" cu tatăl său prin geam. 

Cei doi au pus mâna pe uşa din geam şi se uită atent unul la celălalt.

Totul a fost surprins într-o fotografie de mama copilului, Alyssa Burks, şi, apoi, postată pe o reţea de socializare.

Întrebată de prietenii virtuali dacă poza poate fi distribuită mai departe, femeia a răspuns: "Sigur că da. Poate aşa vom încuraja mai mulţi oameni să stea acasă".

Subiecte în articol: coronavirus
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai