Antena 3 CNN Actualitate Prima imagine cu Marcel Şerbuc, suspectul principal în cazul crimei din Berceni, după ce a fost prins în Olanda

Prima imagine cu Marcel Şerbuc, suspectul principal în cazul crimei din Berceni, după ce a fost prins în Olanda

A apărut prima imagine cu Marcel Şerbuc, bărbatul suspectat că a ucis-o pe Anamaria, fetiţa găsită moartă într-o canapea, după ce a fost prins. La o săptămână după ce cadavrul fetiţei a fost găsit în apartamentul din Bucureşti, principalul suspect a fost capturat în oraşul Tiel din Olanda.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Principalul suspect în cazul crimei din Berceni, Marcel Şerbuc a fost prins în Olanda, acolo unde plecase la muncă, după o acţiune comună a Poliţiei Române şi Poliţiei din Olanda.

Marcel Şerbuc a fost prins în oraşul Tiel şi urmează să fie extrădată în România.

Citeşte şi: Marcel Şerbuc, bărbatul suspectat că a omorât-o pe Anamaria şi a ascuns-o în canapea, a fost prins

Marcel Şerbuc era căutat de poliţiştii din Bucureşti, el fiind bănuit că a omorât-o pe Anamaria, fetiţa în vârstă de 12 ani a concubinei sale, iar apoi i-a ascuns cadavrul într-o canapea. Ulterior, atât el, cât şi iubita sa, respectiv mama fetiţei, au plecat la muncă în Spania.

"În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor. 

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams - Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de „Urmăriri”, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni