Antena 3 CNN Actualitate Program mai scurt pentru elevi în mai multe școli din țară, din cauza alegerilor prezidențiale. Anunțul ministrului Educației

Program mai scurt pentru elevi în mai multe școli din țară, din cauza alegerilor prezidențiale. Anunțul ministrului Educației

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat, vineri, în prima videoconferință cu inspectoratele școlare județene și ISMB, că unităţile de învăţământ preuniversitar în care vor fi organizate secţii de votare pentru alegerile din 10 noiembrie "sunt pregătite".

Ministrul a subliniat că, „cu excepţia Capitalei, unde cursurile vor fi scurtate în zilele de vineri, 8 noiembrie, şi luni, 11 noiembrie, în 70% din şcoli procesul instructiv-educativ se desfăşoară normal”.

”Recuperarea cursurilor şi măsurile privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului/anului şcolar sunt stabilite de consiliul de administraţie al unităţilor de învăţământ, în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar", a mai anunțat ministrul. 

De asemenea, ministrul Monica Anisie a informat că, în perioada imediat următoare, activitatea fiecărui inspectorat şcolar judeţean şi a Caselor Corpului Didactic va face obiectul unei evaluări.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor