Antena 3 CNN Actualitate Punctul de Întâlnire: Interviu cu cel mai temut hacker român

Punctul de Întâlnire: Interviu cu cel mai temut hacker român

Marcel Lehel Lazăr este un nume care probabil nu vă spune prea multe. Este însă numele lui Guccifer, cel mai celebru hacker român.

Guccifer a fost extrădat în Statele Unite, acolo unde îşi aşteaptă pedeapsa. Însă pedeapsa ar putea fi o răsplată, căci nu de puţine ori hackerii ajung să lucreze chiar pentru cei pe care i-au "spart".

Guccifer este cunoscut pentru faptul că a făcut publice o serie de auto-portrete realizate de fostul preşedinte american George W. Bush, că a arătat tuturor „flirturile“ dintre Corina Creţu, membră a Parlamentului European, şi Colin Powel, dar şi că a obţinut numeroase fotografii şi mesaje private ale unor vedete naţionale şi internaţionale.

De asemenea, Guccifer a fost acuzat accesarea corespondenţei private dintre Hillary Clinton şi a consilierei ei, Sidney Blumenthal.

Guccifer poate fi chiar un pion în campania electorală prezidenţială din Statele Unite. Căci, unul dintre candidaţi este Hillary Clinton. Iar Guccifer spune că i-a accesat informaţiile de pe serverul nesecurizat.

Aflaţi mai multe din interviul prezentat la "Punctul de Întâlnire" cu Radu Tudor.

Subiecte în articol: guccifer hacker
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni