Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul șefei USR acuzată că a bătut o tânără și ar fi furat un dres de baie și o pereche de șlapi: "Au văzut o poză cu mine și atunci..."

Răsturnare de situație în cazul șefei USR acuzată că a bătut o tânără și ar fi furat un dres de baie și o pereche de șlapi: "Au văzut o poză cu mine și atunci..."

Șefa USR Găvojdia, Ramona Dzitac, riscă dosar penal pentru loviri, după ce ar fi lovit o tânără în fața unei săli de bowling din Lugoj. Incidentul ar fi avut loc după ce Dzitac ar fi plecat de la o petrecere a burlăcițelor cu un dres de baie și o pereche de șlapi care îi aparțineau victimei și unei alte tinere.

„În vară am organizat o petrecere a burlăcițelor la care au participat și fetele astea două. Totul a fost în regulă până acum, în ianuarie, când m-au contactat că au văzut o poză cu mine în dresul uneia de baie și șlapii alteia. Eu le-am spus că nu aveam de ce fur lucrurile astea, e un dres de 50 de lei, să fim serioși. Dar am acceptat să mă întâlnesc cu una dintre ele să îi fac cadou dresul. Ea a venit cu o prietenă care mă filma cu telefonul pe ascuns. Am rugat-o să nu mă mai filmeze. Ele doreau să recunosc eu că am furat dresul ăla. Era clar o înscenare, Am zgâriat-o și, da, i-am spart ochelarii, pe care i-am plătit pe loc: 800 de lei”, a declarat Dzitac pentru tion.ro.

 

Subiecte în articol: ramona dzitac
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai