Antena 3 CNN Politică Reacţia lui Sorin Grindeanu la discuţiile despre schimbarea Guvernului şi demiterea sa

Reacţia lui Sorin Grindeanu la discuţiile despre schimbarea Guvernului şi demiterea sa

de S.T.    |   

Premierul Sorin Grindeanu afirmă că nu este rolul său să dea replici la criticile aduse în continuare de anumiţi lideri social-democraţi la adresa lui şi a Guvernului, subliniind că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului, nu în interior.

„Daţi-mi voie să nu spun mai multe, decât ce am spus în urmă cu câteva zile, iar eu chiar discut foarte mult cu domnul preşedinte Dragnea. Cred că dânsul a clarificat toate aceste aspecte aseară (marţi seară - n.r.). Eu nu vreau altceva decât să vă spun ceea ce am mai spus de fapt că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului, nu în interior. Sunt un membru de partid de 21 de ani, nu sunt venit de ieri - de azi în PSD. Şi chiar subliniez faptul că toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, încep să nu le mai înţeleg, dar au fost spulberate, din punctul meu de vedere, şi întăresc ce spunea domnul preşedinte aseară prin declaraţiile pe care le-a dat. Restul, daţi-mi voie să nu răspund şi nu e rolul meu să dau replici”, a declarat Sorin Grindeanu, miercuri, la Parlament, întrebat cum comentează criticile anumitor lideri social-democraţi la adresa Guvernului, precum şi recenta afirmaţie făcută de Nicolae Bădălău potrivit căreia ar fi nevoie de o altă variantă de premier.

Citiți și:

Se poate ajunge la demiterea lui Grindeanu. Președintele executiv al PSD: „Avem deja un număr destul de mare de miniștri care se plâng de relaţia proastă pe care o au cu premierul!”

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor