Antena 3 CNN Externe Reacția lui Vladimir Putin după atacul terorist din Londra

Reacția lui Vladimir Putin după atacul terorist din Londra

de S.T.    |   

Liderul rus Vladimir Putin a exprimat condoleanţe premierului britanic, Theresa May, în legătură cu atacul terorist care a avut loc cu o zi înainte la Londra şi a îndemnat la unirea eforturilor în lupta împotriva terorismului, informează joi agenţia de presă TASS.

„Este evident că pentru contracararea ameninţării teroriste este necesară unificarea reală a eforturilor tuturor membrilor comunităţii mondiale”, a declarat liderul rus în mesajul de condoleanţe. „Forţele terorii acţionează tot mai mişeleşte şi mai cinic”, a constatat şeful statului rus.

Putin a exprimat, de asemenea, cuvinte de condoleanţe şi susţinere pentru familiile celor decedaţi în atac şi le-a urat recuperare grabnică tuturor celor care au avut de suferit de pe urma atentatului terorist.

Miercuri, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar după aceea a reuşit să înjunghie un poliţist şi a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împuşcat mortal de forţele de securitate. Poliţistul înjunghiat a decedat în urma rănilor suferite, la fel şi doi dintre pietonii loviţi de maşina atacatorului.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București