Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti băieţelul cu beretă şi cravată? Azi e un artist cunoscut, vedetă la show-ul America Express

Recunoşti băieţelul cu beretă şi cravată? Azi e un artist cunoscut, vedetă la show-ul America Express

Băieţelul cu beretă, insignă şi cravată de pionier este, astăzi, un artist cunoscut care, vedetă la show-ul America Express, de la Antena 1.

de Georgiana Adam    |   

Acum are 43 de ani şi este unul dintre cei mai discreți artiști români când vine vorba de familia sa, care înseamnă totul pentru el. De această dată, cântărețul a depănat câteva amintiri din copilărie pe internet.

Artistul nu-și ocupă timpul doar cu muzica, ci și cu scrisul. Are un blog personal, unde mai vorbește din când în când despre anumite aspecte ale societății actuale și nu rareori oferă exemplul său personal.

Într-unul dintre articole, în care scrie despre ipocrizia anumitor oameni care aleg să se folosească de imaginea unei vedete doar de dragul de a atrage atenția pe rețelele de socializare, artistul își aduce aminte de tatăl său, despre care spune că era pasionat de fotografie.

Cântărețul nu-și explică obiceiul contemporan al oamenilor de a se fotografia cu vedete cărora nici nu le știu numele, ci doar faptul că sunt persoane celebre și mărturisește că de multe ori i s-au întâmplat astfel de scenarii.

Citeşte şiRecunoşti fetiţa cu baticuţ şi ochi migdalaţi? Azi a ajuns una din cele mai apreciate prezentatoare TV, model pentru multe femei

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Când eram mic, tata era fotograful școlii. Da!! Da, nea Puiu, deși lucra ca lăcătuș mecanic, avea în baie un laborator foto, substanțe d-alea, tăvi, cadă cu apă, în care pluteau poze, aparat rusesc, cameră obscură, filme, tot tacâmul.

Sincer, regret din suflet epoca aparatelor de fotografiat care făceau 32 sau 24 de poze. Nu te trezeai, mă nene, să faci tu poze așa, aiurea la orice, oricând, cu oricine.

Te gândeeeeai de o mie de ori până să apeși pe butonul ăla. Adică judecai înainte cam ce e important pentru tine și ce nu. Că aveai doar câteva poze la dispoziție, nu?

Recunosc, că și eu mă surprind, de multe ori, că îmi umplu telefonul cu tot felul de poze, pozulici, nebuneli. Dar măcar eu am o scuză, că na, acum fotografia ține loc de cuvânt în muzică. Dar nu îi înțeleg pe restul. Restul, mă frate, de ce o fac?

De ce să faci poze așa aiurea, cu toată lumea și nu doar cu cine trebuie? Dacă ai 7.000 de poze cu vedete pe Facebook, atunci tu de unde o să mai știi care e pentru tine adevărata vedetă?", a scris Puya pe blogul său, unde a publicat și două fotografii cu el din copilărie.

Născut pe 22 iulie 1979, la București, România, Puya este un cântăreț de rap român, interpret de muzică hip-hop (respectiv rap), abordând, după despărțirea trupei sale, și genul hip-pop.

A devenut cunoscut ca membru al formației La Familia şi este vorba despre Puya, pe numele de scenă, şi Dragoș Gărdescu, numele său real.

Primul album l-a lansat alături de La Familia în 1997, intitulat Băieți de cartier, iar primul contract semnat cu o casă de producție l-a avut la vârsta de 17 ani.

În anul 2009, Puya a câștigat procesul cu trupa BUG Mafia pentru utilizarea numelui "La Familia".

În 2007 a înființat ONG-ul Agenția Spartacus, care se ocupă de apărarea drepturilor deținuților și combaterea consumului de droguri. Rapperul a avut și acțiuni antidrog în liceele din țară.

În plan personal, Puya este tăticul unei fetiţe din septembrie 2010.

Subiecte în articol: Puya recunoaste vedeta America Express
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM