Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță arată fotografia cu Kovesi la el acasă

Sebastian Ghiță arată fotografia cu Kovesi la el acasă

de S.T.    |   

În timpul interviului difuzat miercuri seară la Antena 3, Sebastian Ghiță i-a arătat lui Ion Cristoiu o fotografie de pe telefonul său mobil care ar dovedi că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, l-ar fi vizitat acasă.

Sebastian Ghiță nu a fost de acord ca fotografia respectivă să devină publică.

„Fotografia există. Sebastian Ghiță nu minte, doamna Codruța Kovesi nu spune adevărul”, a spus Ion Cristoiu după ce a văzut fotografia.

„În fotografie sunt membri ai familiei mele. (...) Această poză este de la mine de acasă. La mine acasă, în Ploiești”, a spus Sebastian Ghiță, adăugând că și Florian Coldea venea acolo.

Potrivit lui, Codruța Kovesi era rar văzută fără Florian Coldea.

„Aveau o relație profesională mai strânsă”, a mai spus afaceristul.

Iată cele mai importante declarații făcute de Sebastian Ghiță:

Kovesi era procuror general și am cunoscut-o la SRI. La un eveniment SRI veneau foarte mulți oameni. Codruța Kovesi era procurorul general al României, era coadă să-i strângă lumea mână și eu m-am dus la coadă(...). I-am adus lui Kovesi lăutari la Sinaia.

Întrebat care erau rostul acestor petreceri ale SRI, Sebastian Ghiță a spus că erau prieteni și se întâlneau pentru a schimba păreri.

„Și-ar fi dorit toți să ajungă la cât mai multe petreceri ale SRI. Directorul SRI știe foarte multe lucruri și îți poate da un sfat bun. (...) Pentru mine era o dorință zilnică de a învăța, de a cunoaște și cred că mulți oameni o au”.

Vezi în materialul video de mai jos cine venea la petrecerile SRI!

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB