Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Mamă de 22 de ani, condamnată la închisoare pentru 18 lei

Sinteza zilei. Mamă de 22 de ani, condamnată la închisoare pentru 18 lei

Mihai Gâdea a prezentat la ''Sinteza zilei'' drama unei mame de doar 22 de ani care se pregătește să-și părăsească ce are mai de preț pe lume, copilul de doar 1 an, pentru a merge la închisoare. A fost condamnată pentru furt calificat din cauză că a furat o plasă de sârmă, prejudiciul fiind calculat la 18 lei.

Ea este Iulia, o tânără mămică de doar 22 de ani și are o poveste foarte tristă. De disperare, în urmă cu trei ani, a furat o bucată de gard pentru a-și hrăni familia: o mamă bolnavă și o soră mai mică. Acum trebuie să plătească cu libertatea.Tânăra de 22 de ani a fost mereu stâlpul familiei. Nu și-a imaginat că pentru o bucată de gard va trebui să plătească un preț atât de mare. A primit o condamnare la închisoare de 1 an și 2 luni.

Bunica Verginica. mama ei, era pe moarte atunci când fiica sa a făcut gestul pe care acum îl regretă cu toata ființa ei. Ei a vrut să-i ducă o pâine.

Peste nouă zile Iulia va trebui să meargă la închisoare

Iulia a vorbit la ''Sinteza zilei'' despre drama pe care o trăiește. Ea a povestit care au fost împrejurările în care a luat decizia de a fura pentru a putea să facă rost de bani pentru mama ei grav bolnavă, cum a fost condamnată și ce condiții inumane a fost nevoită să suporte în penitenciar.

sursa: Sinteza zilei

''S-a întâmplat în mai 2014. Am luat o plasă de gard pentru că aveam nevoie de bani pentru mama mea ca să-i fac mâncare. Atunci era foarte bolnavă. Cred că nu mă crede nimeni, dar în momentele acelea nu am putut să mai gândesc'', a mărturisit Iulia.

Tânăra mamă este dispusă să facă orice ca să nu fie despărțită de fetița ei peste 9 zile, și este conștientă că singura șansă este să fie grațiată de președintele Klaus Iohannis.

Avocatul Șerban Nicolae a explicat care ar fi condițiile în care Iulia ar avea șanse să fie grațiată.

 

 

 

Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi