Antena 3 CNN Actualitate Situaţie critică la Spitalul Colentina! Fondatorul Secţiei de Neurochirurgie, Ionuţ Gobej, a demisionat. Motivul este incredibil

Situaţie critică la Spitalul Colentina! Fondatorul Secţiei de Neurochirurgie, Ionuţ Gobej, a demisionat. Motivul este incredibil

de S.T.    |   

Medicul neurochirurg Ionuţ Gobej a anunţat luni că, alături de colegul său Dorin Bică, a demisionat din funcţia deţinută la Spitalul Colentina.

Medicul a arătat că în ultimele opt luni Secţia de Neurochirurgie a refuzat 60 de pacienţi din cauza lipsei de personal, consumabile şi medicamente şi a programului operator restricţionat.

„Dragi pacienti, prieteni si colegi,

Astazi 4 septembrie 2017 am demisionat impreuna cu colegul meu Dr Bica din functia detinuta la Spitalul Colentina. Atasez mai jos textul demisiei, unde o motivez. Este o decizie incredibil de grea, dar nu am gasit alta solutie.

Multumim tuturor celor care ne-ati fost aproape”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

„Subsemnatul Ionuţ Gobej, medic specialist neurochirurg, angajat al Spitalului Clinic Colentina, fondator al Secţiei de Neurochirurgie, demisionez din funcţia deţinută în cadrul spitalului. Am venit în anul 2014 la Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, captivaţi de o propunere la care nu am visat vreodată, să înfiinţăm o Secţie de Neurochirurgie la cel mai înalt nivel, capabilă să realizeze intervenţii pe creier în manieră minim invazivă. Ar fi fost singurul serviciu de acest fel dintr-un spital public şi printre puţinele din lume”, se arată în demisia pe care medicul a postat-o pe Facebook.

Subiecte în articol: demisie Colentina
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM