Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Soţia lui Daniel Prodan, mărturie cutremurătoare despre ultimele clipe ale lui Didi

Soţia lui Daniel Prodan, mărturie cutremurătoare despre ultimele clipe ale lui Didi

Detalii cutremuratoare despre tragedia petrecuta miercuri seara, cand fostul mare fundas roman Daniel Prodan a incetat din viata, ies la iveala. Sotia sa, Licinia, a povestit momentele cumplite, vorbele sale fiind redate pe Facebook de jurnalistul Daniel Contescu, scrie sport.ro.

Daniel Prodan a incetat din viata in urma unui infarct. Acestuia i s-a facut rau in locuinta sa din Voluntari. Medicii de pe ambulanta au incercat sa-l resusciteze, insa in zadar.

"Didi n-a avut nicio sansa, dragul de el, spune Licinia, sotia lui: <<I s-a facut rau, a avut spasme, apoi s-a invinetit brusc. Moartea a fost violenta. I-a explodat inima in piept. Am chemat salvarea, iar doamna de dincolo imi spunea sa stau calma, sa il intorc pe spate si sa apas pe cosul pieptului. Razvan (n.r fiul lui Didi) tipa sa vina cineva sa ne ajute si se straduia sa ii scoata limba cu un prosop. L-a muscat de mana pe Razvan, fiindca avea gura inclestata. L-am pus intr-o parte, dar avea puls slab. Cand au venit medicii, mi-au spus ca nu ii mai fac electrosocuri, caci i-ar praji inima degeaba>>. Concluzia: moartea a fost violenta, sanse nule de salvare", sunt cuvintele postate de jurnalistul Daniel Contescu pe Facebook.

Subiecte în articol: daniel prodan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște