Antena 3 CNN Externe Soția lui Mark Zuckerberg, înainte să-l cunoască pe acesta: „Credeam că n-o să facă nimic în viață”

Soția lui Mark Zuckerberg, înainte să-l cunoască pe acesta: „Credeam că n-o să facă nimic în viață”

Soția lui Mark Zuckerberg nu avea o părere extraordinară despre fondatorul Facebook înainte să iasă la prima întâlnire. Credea că „n-o să facă nimic în viață”, așa cum ea însăși a mărturisit. 

Priscilla Chan și Mark Zuckerberg au studiat amândoi la Harvard și s-au cunoscut la o petrecere, dându-i ulterior o șansă să iasă la o primă întâlnire la film, conform CNN. 

“Ne-am întâlnit la o petrecere la Harvard. Prietenii lui îi organizaseră petrecerea pentru că se temeau că s-ar putea să fie dat afară de la şcoală. Prima noastră întâlnire adevărată a fost după vreo săptămână”, povestește Priscilla Chan.

După prima lor întâlnire, lucrurile au început să se schimbe și să se înțeleagă de minune. Acum s-a dovedit că alegerea a fost cea mai bună. După 15 ani, sunt căsătoriți și au împreună două fetițe, iar Mark nu doar că a realizat ceva în viață, dar este fondatorul celei mai populare rețele, cu peste două miliarde de utilizatori, iar averea lui ajunge până la aproape 70 de miliarde de dolari. 
 

Subiecte în articol: Mark Zuckerberg sotia viaţa
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!