Antena 3 CNN Actualitate Ținuta lui Carmen Iohannis în Italia, criticată dur. Reacția designerului care o îmbracă pe Prima Doamnă

Ținuta lui Carmen Iohannis în Italia, criticată dur. Reacția designerului care o îmbracă pe Prima Doamnă

Una dintre ținutele purtate de Carmen Iohannis în vizita din Italia a dus la apariția unei scrisori deschise, semnate de Floriana Jucan, în Q Magazine, unde jurnalista îi reproșează lipsa de inspirație în alegerea ținutei.

Aflată în vizită la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei, alături de șeful statului, Carmen Iohannis a purtat o rochie cu volane de culoare roz pal acoperită cu un voal transparent cu buline negre, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de aceeaşi culoare.

Scrisoarea a avut un amplu ecou public, iar unele voci au criticat-o și pe Eli Lăslean, designerul care se ocupă de ținutele Primei Doamne.

”Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă, la protocol. Eu am făcut foarte multe ținute foarte frumoase, chiar trei ani m-am ocupat și de ținutele Alessandrei Stoicescu. Pe lângă aceste critici acide am primit foarte multe mesaje de felicitare, femeile au apreciat că de-a lungul timpului doamna Iohannis ne reprezintă frumos. Sunt atacuri cărora prefer să nu le dau curs (...) Eu îi fac multe ținute, este la latitudinea domniei sale ce îmbracă (...) Este o personalitate puternică, dar cu un suflet tânăr, dar întotdeauna culorile pe care le agreează sunt pur pastel. A primit foarte multe felicitări pentru ținutele pe care le-am făcut (...) Cred că e vorba de dezinformare, cine dorește poate analiza toate ținutele (...)” a spus Eli Lăslean la Antena 3.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște