Antena 3 CNN Coronavirus Topul celor mai periculoase meserii în pandemie. Pe ce loc se află coafezele

Topul celor mai periculoase meserii în pandemie. Pe ce loc se află coafezele

Un top realizat de Forumul Economic Mondial arată care sunt cele mai periculoase meserii în 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit topului realizat de Forumul Economic Mondial, dentiștii ocupă primul loc în topul celor mai periculoase meserii în pandemie. Dentiștii au cel mai mare scor de risc în perioada pandemiei deoarece petrec perioade lungi de timp în imediata apropiere a gurii pacienţilor şi fac proceduri care produc aerosoli, primii mari purtători ai coronavirusului.

Pe locul doi sunt medicii de familie şi generaliştii, scrie adevarul.ro. Ei pot intra în contact cu cei suspecţi de coronavirus, care au iniţial doar simptome ușoare. Pe locul trei sunt asistentele medicale, ele fiind în prima linie în spitalele COVID.

Top 9 cele mai periculoase meserii în pandemie

Urmează însoţitorii de zbor, șoferii de autobuz, educatorii și învățătorii, pompierii, angajații din restaurante și pe ultimul loc coafezele, manichiuristele și cosmeticienele.

Coafezele stau mult timp în spațiu închis, în imediata apropiere a clienților.

641 de noi cazuri de coronavirus în România

Potrivit GCS, până miercuri, au fost confirmate 34.226 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 641 noi cazuri de îmbolnăvire. Până miercuri, 15 iulie, 1.952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

248 de pacienți, în stare gravă la Terapie Intensivă

La ATI, în acest moment, sunt internați 248 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 886.918 de teste.

Subiecte în articol: pandemie coronavirus meserii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!