Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tramvai a deraiat pe o stradă din Arad. O femeie a fost dusă la spital

Un tramvai a deraiat pe o stradă din Arad. O femeie a fost dusă la spital

Un tramvai a deraiat miercuri seara în Arad. O pasageră în vârstă de 45 de ani a fost rănită și a fost transportată la spital.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit IPJ Arad, incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 20.30. Un tramvai condus de un bărbat de 42 de ani din Arad, care mergea dinspre Calea Iuliu Maniu spre Bd. Nicolae Titulescu, a deraiat.

Din primele date, incidentul s-a întâmplat înainte ca tramvaiul sa urce pe pasajul care leagă centrul Aradului de cartierul Micalaca. Deraierea s-a produs la scurt timp după ce tramvaiul a pornit din stație.

Cel de-al doilea vagon a sărit de pe sine, a lovit un stâlp de medie tensiune şi s-a răsturnat. Şi-a continuat drumul așa alte câteva zeci de metri, până a lovit un alt stâlp de electricitate, pe care l-a îndoit

În urma accidentului, o femeie de 45 de ani, pasageră în tramvai, a fost rănită și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Traficul în zonă a fost complet oprit. La fata locului, au fost aduse doua macarale. Deocamdată nu se cunoaște cauza deraierii tramvaiului, însă se ia in calcul viteza prea mare cu care vatmanul circula.

Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 

Subiecte în articol: Arad tramvai
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște