Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Toader anunţă că au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA. Joi va fi făcută publică propunerea pentru acest post

Tudorel Toader anunţă că au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA. Joi va fi făcută publică propunerea pentru acest post

Ministrul Justiţiei a anunțat marţi că au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA, iar joi, la ora 13:00, va fi făcută publică propunerea pentru acest post.

"Au fost finalizate interviurile pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef DNA! Joi, 06.09.2018, la orele 13.00, pe pagina de internet a MJ, vom face cunoscuta propunerea pentru procurorul-şef DNA, precum şi programele de management", a scris Toader pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spunea că îi cunoaşte pe unii dintre candidaţii înscrişi în concursul pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că le cunoaşte ”evoluţiile profesoinale”, dar şi ”atitudinile etice, morale”. 

Propunerea/propunerile ministrului justiţiei va fi/vor fi înaintate Consiliului Superior al Magistraturii – Secţia pentru procurori, în vederea obţinerii avizului acestei instituţii. Ulterior obţinerii avizului Consiliului Superior al Magistraturii, ministrul Justiţiei înaintează propunerea preşedintelui, în vederea numirii în funcţia de conducere.

Subiecte în articol: Toader
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!