Antena 3 CNN Actualitate Turist, surprins când este atacat de urs, la Barajul Vidraru, după ce se apropie cu telefonul la doi pași de animal: "Cumetre, ești prost rău!"

Turist, surprins când este atacat de urs, la Barajul Vidraru, după ce se apropie cu telefonul la doi pași de animal: "Cumetre, ești prost rău!"

Imagini șocante au fost surprinse pe Barajul Vidraru. Un tânăr care merge foarte aproape de un urs, cu telefonul îndreptat spre el, ca să îl fotografieze, este atacat de animalul sălbatic, care stătea liniștit pe marginea drumului.

de Mia Lungu    |   

Ursul se repede la bărbatul care se împiedică și cade. Din fericire, deși bărbatul este la pământ, animalul se retrage și îl lasă în pace.

Dintr-o mașină, cei care ai filmat chiar au încercat înainte să îl avertizeze pe tânăr că nu este în siguranță. Și îl amenință cu jandarmii.

Dar, el îi ignoră și își vede liniște de filmare la doi pași de animal. Până când ursul sare spre el.

Totul s-a întâmplat in doar câteva secunde, iar martorii nu ar fi apucat să intervină să îl ajute pe tânăr, dacă ursul nu se întorcea să plece.

"Bosule, nu cred că e prea bine. Auzi, auzi, băiatu, sunt jandarmi. Uite prostul. Prost ești, mă. Ești prost rău de tot. Cumetre, ești prost rău.", strigă din mașină cei care au surprins întreagă scenă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM