Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Ploiești a săpat fundația pentru un gard fără să știe ce va urma. El a avut parte de un șoc total. Nimănui nu i-a venit să creadă ce a putut să descopere

Un bărbat din Ploiești a săpat fundația pentru un gard fără să știe ce va urma. El a avut parte de un șoc total. Nimănui nu i-a venit să creadă ce a putut să descopere

Un bărbat din Ploiești a avut parte de un șoc atunci când a săpat un șanț în curtea casei. Nimănui nu i-a venit să creadă ce a putut să descopere.

Un proiectil de 45 mm a fost descoperit de un cetățean pe strada Bunavestirii în timp ce săpa pentru a turna fundația la un gard. Au fost alertate autoritățile și a fost trimisă autospeciala pirotehnică a ISU Prahova pentru preluarea muniției, cercetarea zonei și asanare.  Potrivit reprezentanților ISU proiectilul provine din al Doilea Război Mondial.

Armament cu calibru de 45 mm nu a existat în dotarea Armatei Române în timpul ultimului război. Cel mai probabil, provine de la trupele sovietice care aveau în dotare tunuri antitanc cu calibru de 45 mm.

Subiecte în articol: fundatie gard Ploiești
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România