Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Timișoara a apelat la serviciile unei prostituate pentru senzații tari. În plină acțiune, ceva neașteptat s-a întâmplat

Un bărbat din Timișoara a apelat la serviciile unei prostituate pentru senzații tari. În plină acțiune, ceva neașteptat s-a întâmplat

Un bărbat din Timișoara a apelat, joi seară, la serviciile unei prostituate pentru a întreține relații intime cu aceasta.

Cei doi s-au întâlnit, bărbatul i-a oferit tinerei de 22 de ani suma de 100 de lei. Aceasta a acceptat și au plecat împreună.

Întâmplarea a avut loc chiar în spatele unor blocuri.

În timpul actului sexual, bărbatul a fost atacat de trei persoane, complicii tinerei, care l-au bătut și i-au furat toți banii, 3700 de lei, actele și telefonul mobil.

Polițiștii de la Investigații Criminale au reușit să dea de urma autorilor: un tânăr de 20 de ani, cel care l-a bătut și tâlhărit pe bărbat, și care acum este acuzat de tâlhărie calificată, precum și complicii acestuia: prostituata de 22 de ani, un bărbat de 31 de ani și o femeie de 25 de ani, scrie TION.

 

 

Subiecte în articol: Timisoara tanara
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs