Antena 3 CNN Actualitate Un mare lanţ de magazine a afişat la raft preţuri mai mici decât la casă. E incredibil ce s-a petrecut la scurt timp

Un mare lanţ de magazine a afişat la raft preţuri mai mici decât la casă. E incredibil ce s-a petrecut la scurt timp

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat sentinţa finală într-un dosar în care un lanţ de supermarketuri a contestat amenda primită de la Protecţia Consumatorului pentru că a afişat la raft preţuri mai mici decât la casă.

Profi a pierdut definitiv un proces deschis împotriva Protecţiei Consumatorului după ce compania a fost amendată cu 7.000 de lei pentru practici comerciale înşelătoare. Concret, în urma unui control realizat în iunie 2018 la un magazin Profi din Cenad, judeţul Timiş, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit mai multe produse care aveau afişat la raft un preţ mai mic decât cel de la casă. 

Spre exemplu, la un sortiment de pâine preţul la raft era de 1,41 lei, iar la casă 1,85 lei. La un sortiment de îngheţată preţul la casă era cu aproape 60 de bani mai mare decât la raft. De asemenea, la un alt sortiment de îngheţată preţul afişat la raft era de 1,65 lei pe când, la casă, preţul produsului era de 2,49 lei.

Continuarea pe adevarul.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are