Antena 3 CNN Coronavirus Un pacient infectat cu coronavirus scuipă medicii din spital și tușește în mod ostentativ

Un pacient infectat cu coronavirus scuipă medicii din spital și tușește în mod ostentativ

Un pacient infectat cu coronavirus, internat la Institutul Matei Balș, are un comportament revoltător față de medici.

De fiecare dată când aceștia intră în salonul în care se află în carantină începe să-i scuipe sau să tușească în mod ostentativ.

”Aceste manifestări sunt normale pentru noi cei care lucrăm în spital și în relația cu pacienții nemulțumiți, probabil, că în ei există spaimă și frică de ceea ce li se întâmplă. Sunt manifestări, care încet, încet, dacă nu există educație și nivel de înțelegere se vor manifesta la fel la acest tip de pacienți. Este vorba despre un comportament al unui pacient, care însă ne va face pe noi ca și corp medical, și pe instituția pe care o reprezint, să depunem o plângere penală, după ce omul va ieși vesel și sănătos. Lăsați-mi dreptul de a face publică plângerea la externare. Atunci va fi cunoscută persoana despre comportamentul dumnealui și poate fi întrebată”, a declarat managerul Ioan Emilian Imbri.

Managerul Imbri de la Matei Balș a explicat că, dacă nu era vorba de infectare cu coronavirus și situația nu ar fi fost atât de grav, pacientul ar fi fost externat cu forța.

”Eu mă bucur că am reușit să transmit un mesaj celor care cred că dacă se comportă așa ne ajută sau se ajută. Indiferent cât vom fi de blamați niciodată nu ne vom lăsa să fim batjocoriți de cei pe care încercăm să îi salvăm de la moarte. Dacă cumva au o astfel de gândire să încerce să și-o înfrâneze. Noi avem familiile noastre și fricile noastre. A face bine cu forța este îngrozitor de greu”, a mai spus Imbri.

Subiecte în articol: matei balș coronavirus
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"