Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ponta, primul interviu televizat după demisia din fruntea Guvernului

Victor Ponta, primul interviu televizat după demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii ”Cu mainile cuRache”, de la Antena 3, primul interviu televizat după demisia din fruntea Guvernului, la sfârșitul anului trecut.

Interviul inedit a fost difuzat de Mihai Gâdea, luni seară, în emisiunea Sinteza zilei.

Vorbind despre umor, Victor Ponta i-a mărturisit lui Rache că fostul său coleg de alianță, Crin Antonescu, are ”un super umor”.

”Cel puțin în politică ... nu m-am amuzat cu nimeni cum m-am amuzat cu el în campaniile electorale”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta și acoperiții din politică

Întrebat despre ”acoperiții din politică”, Victor Ponta a spus că nu Zgonea este ofițer acoperit, ci Lucian Isar, ”care a luat controlul asupra PNL și îmi era frică că îl ia și asupra PSD și am acționat”.

Victor Ponta: De când am aflat că mi-a fost dat cadou Predoiu....

”Bucureștiul este locuit de oameni pentru că România este o țară locuită de oameni, cu excepția lui Predoiu ...care nu cred că locuiește între oameni”, a comentat amuzat Victor Ponta.

Victor Ponta: E un subiect cu care nu pot să glumesc

Întrebat de Felix Rache de ce și-a dat demisia atât de repede din fruntea Guvernului, ”stricând revoluția tinerilor frumoși și liberi”, Ponta a spus că acesta este singurul subiect cu care nu poate să glumească, căci au murit oameni.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului