Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, poziție fermă: Nu luăm în calcul ieșirea de la guvernare. O să negociem astfel încât să putem să mergem mai departe

Viorica Dăncilă, poziție fermă: Nu luăm în calcul ieșirea de la guvernare. O să negociem astfel încât să putem să mergem mai departe

Viorica Dăncilă susține că PSD nu ia în calcul ieșirea de la guvernare.

”Cea mai bună armă în politică e negocierea. O să negociem astfel încât să putem să mergem mai departe. Dacă nu primim votul de încredere, Guvernul rămâne la forma inițială și vom găsi o altă formulă. Nu ne dăm demisia. În 2016 cetățenii ne-au acordat încrederea lor. Am avut premieri care cum au dat de un lucru dificil și-au dat demisia pe Facebook și a abandonat lupta. Eu vreau să duc proiectele la sfârșit. Dacă va fi moțiune de cenzură și va trece, guvernul va cădea și va veni un alt guvern.

Din punctul meu de vedere este corect să procedăm așa, nu e legat de faptul că ne ținem de un scaun sau nu, cred că dăm dovadă de responsabilitate și că ne dorim stabilitate în această țară. Și cred că vrem să se întâmple totul în mod democratic, știm foarte bine că moțiunea este cea care poate dărâma un Guvern. Nu luăm în calcul ieșirea de la Guvernare.

 Vom discuta în CExN, care va avea loc mâine şi vom decide data, componenţa Guvernului şi vom veni în plen pentru un vot de încredere. Indiferent de faptul că opoziţia depune sau nu moţiune de cenzură, noi trebuie să venim pentru votul de încredere, pentru că avem portofolii unde nu avem miniştri, portofolii unde interimatul a expirat. Nu sunt sigură că ne lipsesc 29 de voturi, vom vedea în Parlament.”, a spus Dăncilă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!