Bani de la Comisia Europeană, pentru reabilitarea sistemului de termoficare din București

de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   15:11
Bani de la Comisia Europeană, pentru reabilitarea sistemului de termoficare din București Agerpres

Comisia Europeană a aprobat planurile României de a sprijini cu 254 de milioane de euro modernizarea sistemului de termoficare din București.

Sprijinul preconizat de Comisie va fi acordat sub forma unui grant direct finanțat din fondurile structurale ale UE gestionate de România, se mai arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Ca mărime, sistemul de termoficare din București este primul din UE și al doilea din lume, deservind 1,2 milioane de locuitori prin circa 940 km de conducte termice pentru sistemul de transport și 2 800 km de conducte pentru sistemul de distribuție.

"Comisia Europeană a aprobat un ajutor în valoare de 254 milioane de euro pentru sprijinirea reabilitării sistemului de termoficare din București.

Sprijinul va fi acordat sub forma unui grant direct finanțat din fondurile structurale ale UE gestionate de România.

#ȘtiațiCă... sistemul de termoficare din București este primul din UE ca mărime, deservind 1,2 milioane de locuitori prin circa 940 km de conducte termice pentru sistemul de transport și 2.800 km de conducte pentru sistemul de distribuție", se arată pe pagina de Facebook a Comisiei Europene în România.

Comisia ?? a aprobat un ajutor în valoare de 254 milioane de euro pentru sprijinirea reabilitării sistemului de...

Publicată de Comisia Europeană în România pe Marţi, 23 februarie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close