x close

Tudor Gheorghe: "Gestul pe care Antena 3 l-a făcut acum s-ar putea să ne trezească"

de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   22:04
Tudor Gheorghe: "Gestul pe care Antena 3 l-a făcut acum s-ar putea să ne trezească" Foto: captura Antena 3

Gestul Antenei 3 de a duce România în Cartea Recordurilor, prin realizarea celui mai mare drapel din lume, "s-ar putea să ne trezească", a apreciat maestrul Tudor Gheorghe, luni, la Antena 3.

 
"E onorant pentru mine să fiu invitat, iar aceasta este o realizare formidabilă din mai multe puncte de vedere. La acest drapel au lucrat profesionişti, apoi, este foarte bine că acest drapel s-a făcut după mintea şi cu strădania şi mâinile românilor. N-a intervenit nimeni şi ne-a ieşit. Ar trebui să avem mai multă încredere în potenţialul acestui popor român", a spus Tudor Gheorghe, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte iniţiativa Antenei 3 de a realizat cel mai mare drapel din lume, maestrul Tudor Gheorghe a spus: 
 
"E un lucru minunat gestul Antenei 3. Gestul pe care Antena 3 l-a făcut acum s-ar putea să ne trezească", a adăugat Tudor Gheorghe.


Vezi aici o interpretare de excepţie a maestrului Tudor Gheorghe


România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati