Antena 3 CNN Coronavirus Alertă în Gorj, după ce două femei au fost diagnosticate cu coronavirus. Sute de oameni izolați

Alertă în Gorj, după ce două femei au fost diagnosticate cu coronavirus. Sute de oameni izolați

Alertă de gradul zero în județul Gorj, după ce două femei, de 55 și 46 de ani, din localitățile Motru și Plopșoru au fost infectate cu noul coronavirus.

Alertă în Gorj, după ce două femei au fost diagnosticate cu coronavirus. Sute de oameni izolați
Sursa foto: Antena 3
18 Apr 2020   •   08:38

Sute de persoane de la o fabrică de tricotaje, unde lucra una dintre femei, dar și de la Complexul Energetic Oltenia, unde virusul a fost dus de soțul celeilalte femei au fost băgate în izolare. 

În plus, șapte oameni, contacți direcți ai celor două femei au ajuns deja la mai multe spitale cu simptome. 

Direcția de Sănătate Publică a început deja mai multe anchete epidemiologice în trei locații, vorbim de spitalul din Motru, de Complexul Energetic Oltenia și despre Fabrica de tricotaje. 

Gigel Jianu, primarul orașului Motru, a declarat în direct la Antena 3 că s-au luat măsuri imediate. „Este evident că un lucrător la o fabrică are tangența, are contact cu foarte mulți colegi la serviciu. Întreaga secție a făcut obiectul unei anchete epidemiologice, familiile lor sunt în izolare de aseară, la domiciliu, noi, primăria și poliția îi monitorizăm. La spital s-au prezentat încă patru persoane, colege, au fost izolate și testate”.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close