Antena 3 CNN Coronavirus Angajată a Guvernului, infectată cu coronavirus: ”Nu vă mai bateți joc de oameni, deja o face sistemul”

Angajată a Guvernului, infectată cu coronavirus: ”Nu vă mai bateți joc de oameni, deja o face sistemul”

Andreea Maioreanu, angajată a Ministerului Fondurilor Europene, a răbufnit la adresa autorităţilor şi a celor care nu respectă regulile după ce s-a infectat cu coronavirus. Ea acuză faptul că la locul de muncă, aveau doar “un pişat de spirt pe etaj”, iar angajaţii au căzut rând pe rând,

Angajată a Guvernului, infectată cu coronavirus: ”Nu vă mai bateți joc de oameni, deja o face sistemul”
Sursa foto: Hepta
de Dana Musceleanu    |    27 Oct 2020   •   16:00

Andreea a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îşi exprimă revolta faţă de cei care nu respectă măsurile minime de protecţie, dar şi pentru că în interiorul ministerului în care lucrează nu au fost luate măsuri suplimentare.

„Sunt testată pozitiv la infecţia cu SARS- COV-2 şi NU, NU e doar o răceala (sau cel puţin pentru mine nu este). M-am ferit, m-am spălat, nu am ieşit şi tot a dat carcaletele ăsta cu mine de pământ.  Şi acum mă întreb eu dacă suntem nişte imbecili noi ăştia care am avut cât de cât grija şi tot am păţit-o? Sau cei pe care îi doare în rect şi ne-au sfidat şi ne sfidează în continuare? 

Să nu poţi să renunţi la micile tale plăceri pentru a ajuta o lume întreaga mi se pare că tu eşti ăla slab dintre noi, pentru că te domină orice este superficial şi doar asta îţi mai aduce fericire în neprihănirea-ţi”, scrie revoltată Andreea Maioreanu.

„Nu s-au luat măsuri, avem un pişat de spirt pe etaj, am colcăit toţi acolo ca gândacii”

Tânăra angajată a Ministerului Fondurilor Europene acuză lipsa unor măsuri adecvate de protecţie chiar în interorul instituţiei guvernamentale:
„Mediul în care lucrez a sfidat cel mai mult limitele umanităţii, nu s-au luat măsuri, avem un pişat de spirt pe etaj, am colcăit toţi acolo ca gândacii de bucătărie până când am bubuit unul cate unul. Pe lângă astea, empatia acolo este sub zero. Trăiască fondurile!

(...) Nu vă mai bateți joc de oameni, deja o face sistemul! Eu am un organism cât de cât ok, mai un sport, mai o vitamina, pot să fac un test, pot să iau un tratament, dar sunt alții care crapă din nepăsarea voastră. 

Eu nu scriu pe aici ca să se hăhăie lumea, o fac pentru ca în masa asta mizeră de informaţii greşite si de manipulare absolut grotească, poate mai sunt şi câţiva de-ai mei întregi la cap care mai citesc şi altceva în afara de 5G, fără botniţe şi dejecţii de genul“, a mai transmis tânăra pe pagina sa de Facebook.

Andreea Maioreanu, fostă campioană la squash, este fiica lui Andrei Maioreanu, vicepreşedinte al PSD Gorj şi fost secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei. 
 

×
Parteneri
Cardurile de energie ajung la români! Anunţul ministrului Boloş
x close