Antena 3 CNN Coronavirus Angajat al Ministerului Afacerilor Externe, diagnosticat cu coronavirus

Angajat al Ministerului Afacerilor Externe, diagnosticat cu coronavirus

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe a fost testat pozitiv pentru coronavirus, au anunțat reprezentanții instituției.

Angajat al Ministerului Afacerilor Externe, diagnosticat cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
08 Iul 2020   •   22:40

MAE precizează că un angajat cu atribuții de execuție din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat în cursul zilei de 8 iulie cu infecție de COVID-19. 

Din dispoziția conducerii MAE, au fost luate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului.

555 de cazuri noi de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

Cazurile de coronavirus din România au crescut considerabil în ultimele 24 de ore, Grupul de Comunicare Strategică raportând un număr-record de 555 de cazuri noi.

Până în momentul de față au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până astăzi, 1.817 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 796.484 de teste.

×
Subiecte în articol: Ministerul Afacerilor Externe
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close