Antena 3 CNN Coronavirus Apelul disperat al unui bărbat de 39 de ani cu coronavirus. Mesaj de adio pentru soție și copii!

Apelul disperat al unui bărbat de 39 de ani cu coronavirus. Mesaj de adio pentru soție și copii!

Un bărbat de 39 de ani, aflat la un pas de moarte după ce s-a infectat cu coronavirus, a lansat un apel disperat în care le cere oamenilor să rămână în locuințe și să nu se mai creada invincibili.

Apelul disperat al unui bărbat de 39 de ani cu coronavirus. Mesaj de adio pentru soție și copii!
25 Mar 2020   •   13:35

Matt Dockray, în vârstă de 39 de ani, se află într-un spital din Marea Britanie, la terapie intensivă, unde așteaptă să fie sedat și conectat la un ventilator mecanic.

Medicii l-au anunțat că plămânii îi cedează și că trebuie să intervină rapid pentru a-i salva viața.

"Asta imi oferă ocazia să vă avertizez pe fiecare dintre voi, care vă credeți invincibili, ori care încălcați recomandăriile de a nu ieși afară fără niciun motiv", spune bărbatul, într-un mesaj video, potrivit Mirror.

„Oră de oră urmăresc saloanele luminate cu roșu, unde sunt pacienții critici cu COVID 19, și văd cum se golesc în timp ce familiile lor își iau rămas bun de la geam.

"Pentru toți cei care cred că ar putea avea doar o tuse și simptome ușoare, sau care cred că au avut deja, așa că nu își mai fac probleme, vă rog ..nu fiți idioți. Nu doresc asta nici celui mai mare dușman. Eu mi-am înregistrat un mesaj de adio pentru soția și copilul meu, la un moment dat, răpus de boală și spaimă”, a mai povestit el.

Matt povestește în filamarea sa că a început să se simtă rău în urmă cu 3 săptămâni, însă a ignorat simptomele până când a ajuns într-o stare extrem de gravă, iar soția lui a chemat ambulanța.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close