x close

Armata construiește un spital pentru pacienții cu coronavirus la Constanța

de A.T.    |    26 Mar 2020   •   12:50
Armata construiește un spital pentru pacienții cu coronavirus la Constanța 1121 Facebook / MApN

Armata Română (Ministerul Apărării Naționale) construiește un spital modular de izolare și tratament pentru pacienții infectați cu coronavirus, la Constanța. Spitalul modular a fost achiziționat de MApN din Olanda și este transportat cu un convoi de TIR-uri.

Spitalul modular este transportat de camioane, iar convoiul a intrat, astăzi, în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

"Un convoi de autocamioane care transportă Spitalul Modular de Izolare și Tratament achiziționat din Olanda de Direcția medicală a MApN, a intrat joi, 26 martie, în România, prin PTF Nădlac.

Spitalul Modular de Izolare și Tratament va funcționa ca o secție extinsă de boli infecțioase a Spitalului Militar de Urgență din Constanța.

Această capabilitate medicală militară va fi instalată de structuri din MApN în campusul militar ce va fi amplasat pe terenul stadionului Portul din Constanța.

Spital modular construit de Armata pe stadionul Portul din Constanța

Operațiunile de pregătire a campusului sunt realizate cu sprijinul militarilor din Statul Major al Forțelor Navale, Statul Major al Forțelor Terestre, Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii, Comandamentul Logistic Întrunit și Direcția medicală a MApN", se arată într-un comunicat al Armatei.

Citeşte mai multe despre:

coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati