Antena 3 CNN Coronavirus Armata construiește un spital pentru pacienții cu coronavirus la Constanța

Armata construiește un spital pentru pacienții cu coronavirus la Constanța

Armata Română (Ministerul Apărării Naționale) construiește un spital modular de izolare și tratament pentru pacienții infectați cu coronavirus, la Constanța. Spitalul modular a fost achiziționat de MApN din Olanda și este transportat cu un convoi de TIR-uri.

Armata construiește un spital pentru pacienții cu coronavirus la Constanța
Sursa foto: Facebook / MApN
26 Mar 2020   •   12:50

Spitalul modular este transportat de camioane, iar convoiul a intrat, astăzi, în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

"Un convoi de autocamioane care transportă Spitalul Modular de Izolare și Tratament achiziționat din Olanda de Direcția medicală a MApN, a intrat joi, 26 martie, în România, prin PTF Nădlac.

Spitalul Modular de Izolare și Tratament va funcționa ca o secție extinsă de boli infecțioase a Spitalului Militar de Urgență din Constanța.

Această capabilitate medicală militară va fi instalată de structuri din MApN în campusul militar ce va fi amplasat pe terenul stadionului Portul din Constanța.

Spital modular construit de Armata pe stadionul Portul din Constanța

Operațiunile de pregătire a campusului sunt realizate cu sprijinul militarilor din Statul Major al Forțelor Navale, Statul Major al Forțelor Terestre, Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii, Comandamentul Logistic Întrunit și Direcția medicală a MApN", se arată într-un comunicat al Armatei.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close