Antena 3 CNN Coronavirus Avertisment îngrijorător al lui Raed Arafat: Situația se poate deteriora oricând

Avertisment îngrijorător al lui Raed Arafat: Situația se poate deteriora oricând

Măsurile de relaxare vin pe o curbă descendentă a epidemiei în țara noastră însă este nevoie de respectarea regulilor de protecție pentru ca situația să nu se agraveze , avertizează Raed Arafat.

Avertisment îngrijorător al lui Raed Arafat: Situația se poate deteriora oricând
Sursa foto: Hepta
17 Iun 2020   •   07:35

Pe de altă parte, șeful Grupului pentru Situații de Urgență a declarat că numărul de internări la Terapie Intensivă a crescut în ultima perioadă. 

”În pofida faptului că avem o curbă descendentă, totuși există semne că situația poate oricând să se deterioreze și să avem focare serioase sau să avem o situație mai grea în următoarea perioadă dacă nu se respectă măsurile compensatorii care au fost deja menționate. Și anume purtatul măștilor, distanțarea fizică, triajul la intrare în spații închise.

Am văzut în ultima perioadă creșteri care au depășit 300 de cazuri în 24 de ore și la un procent din testări care a ajuns până la 5% din totalul testelor efectuate.

S-a optat pentru propunerea prelungirii stării de alertă. Bineințeles, în cadrul prelungirii stării de alertă nu se mai regăsesc propuneri privin achizițiile directe sau alte propuneri care nu sunt necesare în această fază!”, a declarat Raed Arafat

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close