Antena 3 CNN Coronavirus Un băiețel a fugit de la bunici și a făcut autostopul, de dorul mamei care luptă împotriva coronavirus într-un spital din Italia

Un băiețel a fugit de la bunici și a făcut autostopul, de dorul mamei care luptă împotriva coronavirus într-un spital din Italia

Un băiețel în vârstă de numai cinci ani a fugit din casa bunicilor și a făcut autostopul pentru a ajunge la spitalul unde mama sa luptă împotriva pandemiei de coroanvirus.

Un băiețel a fugit de la bunici și a făcut autostopul, de dorul mamei care luptă împotriva coronavirus într-un spital din Italia
Sursa foto: Pixabay
15 Apr 2020   •   15:17

Măcinat de dorul mamei, după ce nu a văzut-o de mai bine de o lună de zile, băiețelul a găsit momentul oportun pentru a ieși din casă și a face autostopul.

Totul s-a întâmplat în comuna Pordenone, regiunea Friuli-Veneția Giulia, acolo unde copilul a fost lăsat de mama sa la bunici pentru a nu risca să îl infecteze cu coronavirus.

După o lună în care nu și-a văzut mama, băiețelul a fugit din casa bunicilor și a făcut autostopul, în speranța că va ajunge la spitalul din Trieste, acolo unde lucrează mama sa.

Potrivit ilgazzettino.it, un echipaj al Gărzii de Finanțe l-a observat pe băiat pe marginea drumului și așa a aflat povestea lui.

Băiețelul a fost adus înapoi la bunicii care erau deja alertați și îl căutau în curtea casei.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close