Antena 3 CNN Coronavirus Un bătrân din Suceava, infectat cu coronavirus, a plecat din spital cu un taxi

Un bătrân din Suceava, infectat cu coronavirus, a plecat din spital cu un taxi

Un bătrân în vârstă de 79 de ani din orașul Salcea, județul Suceava, diagnosticat cu COVID-19, a plecat de la spital cu un taxi, deși medicii i-au cerut să aștepte pentru a fi transportat la domiciliu cu o ambulanță specială. Procurorii au deschis un dosar în acest caz.

Un bătrân din Suceava, infectat cu coronavirus, a plecat din spital cu un taxi
31 Mar 2020   •   19:07

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, bărbatului diagnosticat cu infecție cu COVID-19 i-au fost întocmite, duminică, documentele de externare din Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Secția de Boli Infecțioase, datorită evoluției favorabile a bolii.

Medicii i-au prescris tratamentul medicamentos și i-au pus în vedere să aștepte pentru a fi transportat la domiciliu cu o ambulanță specială și însoțit de echipajul medical.

"Potrivit actului de sesizare, acesta nu s-a conformat situației impuse de către medicul curant și, fără acordul personalului medical, a părăsit incinta Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava, și a plecat către localitatea de domiciliu cu un autoturism taxi", se arată în comunicatul Parchetului.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Suceava coronavirus
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close