Antena 3 Coronavirus Bătrână ucisă de coronavirus, înmormântată cu buldoexcavatorul în Jiana, Mehedinți

Bătrână ucisă de coronavirus, înmormântată cu buldoexcavatorul în Jiana, Mehedinți

25 Apr 2020   •   15:45
Bătrână ucisă de coronavirus, înmormântată cu buldoexcavatorul în Jiana, Mehedinți
Sursa foto: Facebook

O bătrână în vârstă de 70 de ani, din comuna Jiana, județul Mehedinți, a fost înmormântată cu buldoexcavatorul primăriei, fără slujbă sau preot și fără ca membrii familiei să o conducă pe ultimul drum.

Totul s-a întâmplat miercuri, 22 aprilie 2020, la marginea cimitirului din comuna Jiana.

Mai mult, angajații firmei de pompe funebre care au transportat sicriul la cimitir au uitat să lase și crucea ce urma să fie pusă la mormânt, astfel că femeia a fost înmormântată și fără cruce.

"Femeia a fost înmormântată, fără cruce, fără preot... Cei de la primăria Jiana, au aruncat pământ, cu utilajul unității, direct pe coșciug...Capacul a cedat de la prima cantitate de aruncată peste femeia de 70 de ani, moartă în spitalul din Craiova!

Fiica moartei, a rămas internată, tot în spitalul din Craiova, tot cu COVID-19, iar fiul moartei este plecat la muncă în străinătate nu a fost lăsat să vină la înmormântare!!! (era băgat obligatoriu în izolare 14 zile)

PS 1. Moarta, pe surse, se pocăise la un alt cult, așa au explicat cei din biserica Jiana lipsa preotului!", se arată într-o postare pe Facebook în care au fost publicate imagini de la înmormântare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close