Antena 3 CNN Coronavirus Un biciclist din Constanța face cumpărături gratis pentru oamenii izolați la domiciliu

Un biciclist din Constanța face cumpărături gratis pentru oamenii izolați la domiciliu

Dan Barbu, un biciclist din Constanța, membru al echipe Tomis Bike Constanța și voluntar la Crucea Roșie, face cumpărături gratis pentru oamenii izolați la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Un biciclist din Constanța face cumpărături gratis pentru oamenii izolați la domiciliu
Sursa foto: Facebook / Tomis Bike Constanța
20 Mar 2020   •   10:25

Tânărul își riscă sănătatea și viața pentru a fi alături de oamenii depistați pozitiv cu coronavirus, oameni care sunt izolați și nu își pot face cumpărăturile.

Astfel, Dan Barbu sare în ajutorul tuturor celor care solicită ajutor de la Crucea Roșie Constanța și le cumpără alimente sau medicamente.

"Prietenul si colegul nostru Dan Barbu din echipa Tomis Bike Constanta își riscă sănătatea si viata pentru a fi alături de persoanele care sunt depistate pozitiv cu virusul Covid 19, oameni care sunt izolați la domiciliu si nu isi pot face cumpărăturile sau nu isi pot cumpara de la farmacie cele necesare.

Ai tot respectul nostru Dan Barbu și suntem mandrii că te avem in echipa noastră. Împreună susținem miscarea!", se arată într-o postare a Tomis Bike Constanța.

Biciclist din Constanța, cumpărături pentru oamenii izolați

Potrivit datelor oficiale ale Institutului Național de Sănătate Publică, până astăzi, 20 martie 2020, în Constanța există mai multe cazuri confirmate de coronavirus, precum și 88 de persoane în carantină și 1.550 în izolare la domiciliu.

"Dacă vedeti o persoană pe bicicleta cu însemnele CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ sunt eu VOLUNTAR în misiune nu va speriati stati acasa am eu grijă sa ajung la cei care cer ajutor la Crucea Roșie Constanța, pentru a le face cumparaturi! alimente si medicamente în special persoanele care sunt suspecte de Corona virus si sunt izolate la domiciliu si persoanelor in varsta si cu probleme locomotorii", a declarat Dan Barbu.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close