Antena 3 Coronavirus Soluția găsită de britanici pentru ca oamenii să poată merge la cinematograf din luna iulie

Soluția găsită de britanici pentru ca oamenii să poată merge la cinematograf din luna iulie

26 Mai 2020   •   18:24
Soluția găsită de britanici pentru ca oamenii să poată merge la cinematograf din luna iulie
Sursa foto: Pexels

Restaurantele, pub-urile, cinematografele, teatrele sunt încă închise în Marea Britanie din cauza numărului mare de decese și de cazuri pozitive de coronavirus, care continuă să crească.

Totuși, se găsesc soluții pentru ca oamenii să se poată bucura de mersul la cinematograf în condiții de siguranță.

Astfel că, începând de pe 4 iulie, va fi lansat un cinematograf în aer liber în Londra, urmând ca apoi să existe în alte 12 orașe din Marea Britanie, potrivit Metro.

Acest gen de cinematograf nu pune în pericol sănătatea oamenilor fiindcă va fi în aer liber, iar cinefilii vor urmări producțiile din propriile lor mașini.

De asemenea, una dintre reguli este ca mașinile să fie parcate la doi metri distanță una de cealaltă, iar biletele să fie scanate prin geamurile închise. Oamenii vor putea chiar să comande popcorn sau alte snacksuri prin intermediul unei aplicații.

În privința selecției de lungmetraje, există o varietate de filme clasice, precum Dirty Dancing, The Terminator, Shawshank Redemption, Bad Boys for Life.

Biletele sunt de 35 de lire sterline pentru o mașină.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close