Antena 3 CNN Coronavirus Un bucătar italian „prea tânăr să moară”, ucis de coronavirus la Londra. Medicii l-au asigurat că nu are de ce să-și facă griji!

Un bucătar italian „prea tânăr să moară”, ucis de coronavirus la Londra. Medicii l-au asigurat că nu are de ce să-și facă griji!

Un italian de 19 ani, bucătar în Londra, a murit din cauza infecției cu coronavirus, deși doctorul care l-a consultat i-a spus că e tânăr și că nu are de ce să își facă griji.

Un bucătar italian „prea tânăr să moară”, ucis de coronavirus la Londra. Medicii l-au asigurat că nu are de ce să-și facă griji!
30 Mar 2020   •   13:12

Luca Di Nicola a plecat din Nereto, Italia, la Londra pentru a lucra ca bucătar. Acolo, el a fost infectat cu coronavirus și a ajuns la spital North Middlesex cu diagnosticul pneumonie.

Familia lui Luca spune acum că băiatul era foarte sănătos şi nu arătase niciodata semne de boală, scrie Daily Mail.

"Cu o săptămână înainte a început să tuşească şi să aibă febra, iar cumnata mea Clarissa şi partenerul său Vicenzo au avut şi ei simptome. Doctorul de la Londra i-a dat nepotului meu nişte paracetamol. Starea s-a agravat pe 23 martie. Acelaşi doctor l-a vizitat acasă şi i-a spus că este tânăr, puternic şi că nu trebuie să-şi facă griji, ca este o gripă foarte puternică", a povestit o mătușă a băiatului.

Însă starea lui de sănătate s-a degradat rapid și a ajuns din nou la spital, unde a murit.

Presa italiană scrie că mama tânărului şi partenera ei nu au fost testaţi ulterior, ci doar sfătuiţi să se izoleze.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close