Antena 3 CNN Coronavirus Care mai e starea de sănătătate a premierului Boris Johnson, după ce a fost internat în spital din cauza COVID-19

Care mai e starea de sănătătate a premierului Boris Johnson, după ce a fost internat în spital din cauza COVID-19

Situația premierului britanic, Boris Johnson, începe să se îmbunătățească. Aflat internat într-un spital din Londra, după ce a fost confirmat cu coronavirus, Boris Johnson a început să răspundă la tratament, iar starea lui e stabilă.

Care mai e starea de sănătătate a premierului Boris Johnson, după ce a fost internat în spital din cauza COVID-19
Sursa foto: Hepta
08 Apr 2020   •   19:53

„Premierul se menţine stabil clinic şi răspunde la tratament. El primeşte în continuare îngrijiri la unitatea de terapie intensivă a spitalului Sf. Thomas. Starea sa de spirit e bună”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Acesta a mai spus că premierul Marii Britanii primește tratament standard cu oxigen, nefiind nevoie de un alt mijloc de respirație asistată.

„Suntem profund recunoscători pentru mesajele de sprijin pe care le-a primit prim-ministrul. Cred că răspunsul populaţiei în faţa coronavirusului a fost fantastic”, a mai spus purtătorul de cuvânt al executivului britanic, care în lipsa lui Johnson este condus de ministrul de externe Dominic Raab.

×
Subiecte în articol: coronavirus Boris Johnson
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close