x close

Ce legătură ar fi între tehnologia 5G și coronavirus. Un cunoscut pugilist se află printre adepții acestei teorii a conspirației

de D.G.    |    07 Apr 2020   •   20:52
Ce legătură ar fi între tehnologia 5G și coronavirus. Un cunoscut pugilist se află printre adepții acestei teorii a conspirației Pixabay.com

Pugilistul Amir Khan consideră că pandemia de coronavirus nu se petrece din cauze naturale, ci că virusul a fost creat pentru a ţine oamenii închişi în casă cât timp sunt testate reţelele 5G. Amir Khan a câştigat titlul internaţional WBC de categorie semimijlocie.

Amir Khan este adeptul teoriei conspiraţiei în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus.

Pugilistul consideră că virusul COVID-19 a fost creat pentru a ţine oamenii închişi în case în timp ce sunt testate reţelele 5G.

Boxerul merge mai departe şi spune că, în anul 2003, a fost virusul SARS şi a fost dezvoltată tehnologie 3G, în 2009, a fost gripa porcină şi a fost implementat 4G-ul, iar, acum, coronavirusul, potrivit Mediafax.

„Nu cred că vine din China. Cred că asta este o minciună. Oamenii spun că ei au mâncat lilieci şi şerpi şi a luat naştere virusul. Ce prostie e asta? Credeţi asta? Eu, nu. Este un lucru făcut de om. A fost pus acolo pentru a ne ţine închişi în timp ce ei testează 5G-ul”, a spus Amir Khan.

Citeşte mai multe despre:

coronavirus covid-19
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati