Antena 3 CNN Coronavirus Cei care ascund faptul că vin din Italia vor suporta consecințele penale. Anunțul făcut de Premier

Cei care ascund faptul că vin din Italia vor suporta consecințele penale. Anunțul făcut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarmă. Premierul a transmis tuturor cetățenilor care vin în România că în cazul în care vor declara în fals și vor încerca să ascundă faptul că vin din Italia, atunci vor suporta consecințe penale.

Cei care ascund faptul că vin din Italia vor suporta consecințele penale. Anunțul făcut de Premier
Sursa foto: Foto: Gov.ro
09 Mar 2020   •   20:54

”Persoanele care declară în fals vor suporta consecințele penale. Noi putem consulta datele obținute cu cele deținute de poliția italiană, mai ales în cazul celor despre care considerăm că nu au fost total cinstiți. Aici nu este 100%! Sunt unii care nu vor să spună că vin din Italia, alții care folosesc rute ocolitoare. Practic, va trebui să ne concentrăm eforturile pe mașinile personale pentru că aici va fi creșterea foarte mare de sosiri.

Noi încercăm să ținem fenomenul sub control prin toate mijloacele. Față de alte țări, progresia la noi nu este atît de crescută. Am văzut în alte țări faptul că de la un număr mic s-a ajuns foarte rapid la un număr mare de cetățeni infectați.”, a spus Ludovic Orban.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close