Antena 3 CNN Coronavirus Certificatul verde nu mai este obligatoriu pentru călătorii în Italia, de mâine. Se renunță și la masca de protecție la interior

Certificatul verde nu mai este obligatoriu pentru călătorii în Italia, de mâine. Se renunță și la masca de protecție la interior

În Italia se va putea călători şi fără certificatul verde, începând de mâine 1 iunie. Ordonanța Ministerului Sănătății italian care, din 28 aprilie, a prelungit până pe 31 mai obligația prezentării certificatului pentru intrare în țară, atât pentru turiști, cât și pentru italieni, expiră.

Certificatul verde nu mai este obligatoriu pentru călătorii în Italia, de mâine. Se renunță și la masca de protecție la interior
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    31 Mai 2022   •   16:56

Liber la călătorii în Italia! De mâine, nu mai este necesară prezentarea certificatului verde care face dovada vaccinării, trecerii prin boală, sau a unui test negativ.

Vă reamintim, din 16 mai, nici purtarea măștii de protecție în aeroporturile de pe continent, și pe durata zborurilor, NU mai este obligatorie.

La 1 mai, în Italia, a fost eliminată și obligaţia de completare a Formularului de localizare a pasagerilor, documentul folosit de autoritățile sanitare pentru deplasări.

Italia renunță și la măști, în acele spaţii interioare în care rămăseseră obligatorii, cum ar fi cinematografele, teatrele, mijloacele de transport, sub rezerva unei eventuale prelungiri a măsurii. Măștile vor rămâne obligatorii în școli, pe tot parcursul anului școlar, inclusiv în timpul examenelor de clasa a VIII-a și de liceu.

×
Subiecte în articol: Italia certificatul verde calatorii Italia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
George Tuță câștigă Primăria Sectorului 1. Numărătoarea voturilor s-a încheiat
x close