Antena 3 CNN Coronavirus Coadă nesfârșită de ambulanțe cu pacienți infectați cu COVID-19 la Institutul Matei Balș din Capitală

Coadă nesfârșită de ambulanțe cu pacienți infectați cu COVID-19 la Institutul Matei Balș din Capitală

În jur de șapte ambulanțe au stat la coadă în curtea Institutului „Matei Balş” din Capitală pentru a lăsa pacienții cu COVID-19 pe mâna medicilor unității medicale.

Coadă nesfârșită de ambulanțe cu pacienți infectați cu COVID-19 la Institutul Matei Balș din Capitală
Sursa foto: Facebook
de Claudia Simion    |    18 Iul 2020   •   23:33

Medicul Maria Nițescu, de la Institutul Matei Balș, a postat o fotografie pe Facebook, realizată de o asistentă medicală a spitalului, adresându-le urmăritorilor o întrebare: „Mai aveţi îndoieli referitor la existenţa problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2?”.

„Aceasta este o imagine din curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, spital COVID de faza 1”, a continuat doctorița.

Medicul a mai spus că a trăit această experiență în spital în ultimele luni. „Vorbesc în nume propriu, nu sunt purtător de cuvant, trăiesc în izolare de patru luni şi jumătate şi nu voi permite nimănui să facă acuzaţii referitoare la ceea ce am trăit eu şi colegii mei în aceste luni, în spital COVID. Aveţi tot dreptul să vorbiţi, dar nu în ceea ce priveşte munca noastră din ultimele luni”.

Record de infectări în România: 889 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore

În ultimele săptămâni cazurile de infectări cu coronavirus au crescut dramatic în țara noastră, iar astăzi s-a ajuns la un număr-record: 889 de noi cazuri. În total, până în acest moment, au fost înregistrate 36.691 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.865 au fost externate, dintre care 22.488 de pacienți vindecați și 2.377 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. De asemenea, până acum 2.009 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus Institutul Matei Balș
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close