Antena 3 CNN Coronavirus Coronavirus face victime colaterale. Un bărbat din Timișoara s-a sinucis după ce și-a pierdut locul de muncă

Coronavirus face victime colaterale. Un bărbat din Timișoara s-a sinucis după ce și-a pierdut locul de muncă

Un bărbat și-a pus capăt zilelor, după ce a fost anunțat că o să își piardă locul de muncă. Omul de 59 de ani s-a aruncat de pe o pasarelă chiar în apele Timișului.

Coronavirus face victime colaterale. Un bărbat din Timișoara s-a sinucis după ce și-a pierdut locul de muncă
Sursa foto: Foto: Opinia Timisoarei
01 Apr 2020   •   18:17

 Martorii au sunat la 112 de urgență, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si ambulanței.

Pompierii l-au scos din apă pe bărbat, iar medicii au aplicat manevrele de resuscitare însă nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Potrivit informațiilor, omul lucra pentru un magazin din Piața Agroalimentară, iar în urmă cu trei zile a fost anunțat că magazinul se va ânchide din pricina pandemiei, iar el avea să fie trimis în somaj.

“Ne-a spus ca patronul i-ar fi platit la zi salariul si ca il va ajuta sa-si intocmeasca actele de somaj, urmand ca dupa aceea, daca lucrurile se vor indrepta sa-l reangajeze. De vreo trei zile este in depresie, dar astazi a trecut pe-aici si dupa ce a deschis magazinul si l-a văzut gol a plecat direct catre Timis”, a spus un vanzator care-l cunostea pe barbat pentru redesteptarea.ro.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close