Antena 3 CNN Coronavirus Coronavirus. Toate parcurile și locurile de joacă din sectorul 4, închise în perioada stării de urgență

Coronavirus. Toate parcurile și locurile de joacă din sectorul 4, închise în perioada stării de urgență

Toate parcurile şi spaţiile publice din sectorul 4 au fost închise de duminică, în contextul pandemiei de coronavirus, după ce vremea caldă de zilele trecute a strâns mulţi oameni în aceste spaţii.

Coronavirus. Toate parcurile și locurile de joacă din sectorul 4, închise în perioada stării de urgență
Sursa foto: Pixabay
de M.Z.    |    23 Mar 2020   •   10:33

Decizia se referă atât la Parcul Lumea Copiilor și Parcul Orășelul Copiilor, cât și cele 250 de locuri de joacă de lângă blocuri sau spațiile de relaxare destinate oamenilor de vârsta a treia, se arată în comunicatul primăriei.

Parcurile și locurile de joacă vor rămâne închise pe perioada în care România se va afla în stare de urgență pentru o gestionare mai bună a situației generate de noul coronavirus

 

"Pentru implementarea exigențelor cuprinse în ordonanța militară nr. 2/2020 emisă în contextul epidemiei de COVID-19 și având în vedere numărul mare de oameni care zilele trecute nu au respectat recomandările autorităților în privința distanțării sociale, Primăria Sectorului 4 a luat hotărârea ca începând cu ziua de ieri (22 martie a.c.), să interzică accesul publicului în toate spațiile publice și de relaxare de pe raza administrativ-teritorială. 

Decizia autorității locale privește atât parcurile pe care le are în administrare (Parcul Lumea Copiior și Parcul Orășelul Copiilor), cât și cele aproximativ 250 de locuri de joacă pentru copii aflate în vecinătatea blocurilor de locuințe, precum și spațiile de relaxare destinate oamenilor de vârsta a treia (foișoarele și locurile de fitness în aer liber). 

Măsura închiderii parcurilor și a locurilor de joacă va rămâne valabilă pe întreaga perioadă în care România se va afla în stare de urgență pentru o gestionare mai bună a situației generate de noul coronavirus. 

În aceste condiții, rugăm cetățenii să respecte cu strictețe recomandările autorităților medicale și de ordine publică și să limiteze la maximum posibil deplasările care pot fi amânate. 

Reamintim faptul că potrivit ordonanței militare nr. 2/2020, începând de astăzi, de la ora 22.00, deplasările în afara domiciliului/rezidenței vor fi interzise pe timpul nopții și restricționate în timpul zilei pentru persoanele care nu au un motiv întemeiat pentru a-și părăsi gospodăria", potrivit comunicatului emis de Primăria sectorului 4.
 

×
Subiecte în articol: parcuri coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close