Antena 3 CNN Coronavirus Bolnavii de COVID-19 vor fi tratați și într-un imobil pus la dispoziție de Academia de Studii Economice

Bolnavii de COVID-19 vor fi tratați și într-un imobil pus la dispoziție de Academia de Studii Economice

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti pune la dispoziţia autorităţilor statului imobilul centrului său de pregătire profesională din oraşul Covasna pentru îngrijirea bolnavilor de COVID-19, se arată într-un comunicat al instituției de învățământ.

Bolnavii de COVID-19 vor fi tratați și într-un imobil pus la dispoziție de Academia de Studii Economice
28 Mar 2020   •   10:21

Academia de Studii Economice din Bucureşti se solidarizează cu cei aflați în linia întâi și se implică  în lupta împotriva COVID-19.

Instituția de învățământ a anunțat printr-un comunicat de presă că "a pus gratis la dispoziţia autorităţilor statului, în scopul extinderii capacităţii locale de îngrijire a bolnavilor de COVID-19, imobilul Centrului său de pregătire profesională din oraşul Covasna, cu toate dotările existente (15 camere şi două apartemente cu dotări hoteliere şi grup sanitar propriu, săli de conferinţe şi de curs, în care pot fi amenajate saloane pentru bolnavi, bucătărie, spălătorii, alte utilităţi). Primii pacienţi au fost deja transferaţi spre îngrijire în imobilul oferit de ASE", se arată într-un comunicat.

Totodată, ASE Bucureşti anunță că "oferă, prin psihologii şi specialiştii săi, servicii gratuite de asistenţă şi consiliere psihologică, pentru a traversa mai uşor această perioadă".
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close