Antena 3 CNN Coronavirus Familia femeii din Suceava infectată cu COVID 19 acuză. "Soția mea a contactat coronavirus în spital". Femeia este în stare gravă, la terapie intensivă

Familia femeii din Suceava infectată cu COVID 19 acuză. "Soția mea a contactat coronavirus în spital". Femeia este în stare gravă, la terapie intensivă

Familia unei femei de afaceri din Suceava, care se zbate între viață și moarte, susține că femeia a contactat COVID 19 în spitalul din Suceva, potrivit BZI.ro Între timp, pacienta de 64 de ani a fost transferată la spitalul din Iași, starea ei agravându-se în ultimele ore.  

Familia femeii din Suceava infectată cu COVID 19 acuză. "Soția mea a contactat coronavirus în spital". Femeia este în stare gravă, la terapie intensivă
23 Mar 2020   •   20:11

Femeia a ajuns pe picioare la spital. A fost internată la secția Pneumologie.

I s-au recoltat probele de depistare COVID-19 pe data de 11 martie, iar rezultatul a fost negativ.

Pentru că starea de sănătate a femeii se agrava, medicii au repetat testul în urmă cu trei zile. Iar acesta a ieșit pozitiv.

„Starea soției mele este critică. Este internată la secția de Anestezie și Terapie Intensivă la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Doctorii luptă să-i salveze plămânii. A intrat în spital fără virus și bacterii, iar acum este în stare gravă la spital. Mă abțin să mai comentez. Aștept două-trei zile să-și revină și vom discuta după”, a declarat soțul femeii, pentru cotidianul Bună Ziua Iași.

Starea femeii s-a agreavat rapid, iar la acest moment este internată la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat. În total 52 de cadre medicale și personal auxiliar au ieșit pozitiv la testul COVID 19.
 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close